06-25238136 info@petervideo.nl

On Air

Livestream

Livestreaming

Omdat het kan!

Livestreaming wordt steeds populairder en niet voor niets. U kunt uw klanten op professionele wijze bedienen en het gevoel te geven live erbij te zijn. Middels een vaste of mobiele opstelling wordt er een vebinding opgezet voor een onbeperkt aantal kijkers met broadcast video en audio apparatuur. En het is niet alleen geschikt voor bedrijven, ook bij huwelijken en uitvaarten is het een oplossing voor gasten die niet bij de ceremie aanwezig kunnen zijn.

Events

Ook voor uw (bedrijf) events kunnen wij voor een passende oplossing zorgen. Presentatie die live uitgezonden moet worden? De nieuwbouw van uw bedrijf live volgen? Het is allemaal mogelijk.

Scoor hoger op Google

Livestreaming is erg belangrijk voor ’s werelds grootste zoekmachine: Google. Daarom zullen lilvestreams hoger geclassificeerd worden op zowel Google als nummer twee zoekmachine Youtube, het broerje van Google.

Speciale link en pagina

Voor de livestream service hebben wij een speciale website met een gemakkelijke te onthouden URL: www.kijklivemee.nl.
U krijgt op deze URL uw eigen pagina die naar wens openbaar of beveiligd is.

Huwelijk

Jullie ceremonie en/of kerkdienst live voor gasten die niet aanwezig kunnen zijn. Voor huwelijksreportages hebben wij een speciale website met all-in pakketten waarbij livestream inbegrepen is. Klik hier voor meer info.

Uitvaart

Iedereen verdient een waardig afscheid, maar niet altijd kunnen naasten hierbij aanwezig zijn. Hiervoor kunnen wij ontzorgen met onze livestream service. Met gepaste afstand zijn wij aanwezig voor de uitvaartdienst en eventueel het afscheid op de begraafplats. Na afloop krijgt u de volledige reportage gemonteerd geleverd.

Direct inloggen

Bezoek de speciale livestream website als u een code heeft ontvangen voor een livestream

Peter Video

Producties

Peter Video

Polstraat 8
3752 CB  Bunschoten
033-7113980
info@petervideo.nl