06-25238136 info@petervideo.nl

In ons Theater

Explainer-doodle video

Video how to

Wat is het?

Een explainer, ook wel Doodle genoemd, is een korte video die op eenvoudige manier iets uitlegt. Het is de ideale manier om uw product te ‘beschrijven’ dus uw (potentiele) klant duidelijk maken wat iets is. Lange stukken tekst is in deze snelle tijd niet meer aan de orde en bezoekers van uw website of social meda kanaal zullen dan ook geen aandacht hieraan besteden. Een video die dit, vaak op een leuke wijze,  beschrijft heeft wel de aandacht van de bezoeker waardoor de verkoopwaarde veel hoger is. Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat dit wel 70% hoger kan zijn dan een product aanprijzen zonder video. 

Productvideo

Op eenvoudige manier uw product presenteren aan uw toekomstige klant.

Instructievideo

Een explainer kan ook ingezet worden om een werkwijze op een leuke manier uti te leggen. Bijvoorbeeld een leuke ‘How-to” video die een proces omschrijft.

Antwoorden

Wilt u veel voorkomende vragen op een eenvoudige wijze beantwoorden? Ook hiervoor is een explainer uitermate geschikt.

Makelaar

in plaats van de standaard foto’s of video om een woning te verkopen kan via deze wijze ook op een leuke manier de woning onder de aandacht gebracht worden. Hierin kan bijvoorbeeld locatie, oppervlakte, kamers ect. op een leuke manier onder de aandacht gebracht worden.

En meer…

Naast bovenstaande zijn er nog legio mogelijkheden voor het inzetten van een explainer- Doodle-video.

Een ontspannen manier van presenteren

Geen stijf gedoe met lappen tekst om iets uit te leggen of te presenteren.

Peter Video

Producties

Peter Video

Polstraat 8
3752 CB  Bunschoten
033-7113980
info@petervideo.nl