Schermreclame

reclamefilm bij Peter Video ProductiesZe worden steeds populairder, de platte schermen in winkels en verkoopwagen, en terecht. Want het is de ideale manier om uw product onder de aandacht van de klant te brengen. Moest er vroeger nog een computer aan zo’n scherm gehangen worden om een presentatie op beeld te toveren, tegenwoordig beschikken de schermen over een eigen media player. Steek een USB stick met een reclame filmpje aan de zijkant in het scherm en de reclame speelt automatisch af.

 

Speciaal hiervoor hij Peter Video Producties een mooie oplossing voor handen middels een abonnement. U kiest zelf hoe vaak u een nieuw filmpje op het scherm wilt hebben, dat kan elke week maar ook één keer per jaar, u beslist hoe vaak u een nieuw filmpje wilt.


Hoe werkt het? U  geeft aan wat u op het scherm wilt zien, met of zonder leuke effecten met of zonder prijs, u beslist over de inhoud van het filmpje. Vervolgens wordt het filmpje gemonteerd, eventueel worden er ook opnames of foto’s gemaakt, waarna de reclamefilm op uw beeldscherm producten kan gaan verkopen. Wilt u met enige regelmaat een ander filmpje, dan kan het zo ingesteld worden dat de beelden automatisch op een USB stick geladen worden, dus geen ingewikkelde handelingen van uw kant.


Heeft u geen scherm in uw winkel of verkoopwagen? Geen nood. In samenwerking met een installateur voor wagenbouw wordt uw nieuwe scherm geleverd en vakkundig gemonteerd en aangesloten. Dit allemaal tegen scherpe prijzen. Heeft u al een scherm dat u wilt laten inbouwen? Ook dit is mogelijk.

 

Meer info aanvragen
 

Maand abo:

 

Om elke keer de nieuwe reclames op uw scherm te kunnen laten zien heeft Peter Video Producties het maand abonnement. Standaard elke week, minder kan ook, een nieuw filmpje met de laatste reclames netjes gepresenteerd. Geen technische kennis vereist, USB stick in het scherm steken en spelen maar.

 

Kosten:

 

Per maand kost dit slechts € 100,--. Hiervoor krijgt u elke week een reclame film met uw aanbiedingen. Heeft u minder reclames per maand nodig, dan kost elk filmpje € 27,50. 

 

Speciale aanbieding:

 

Ter introductie krijgt u op afgesloten contracten in augustus 10% en in september 5% korting op de eerste 6 maanden. Het contract is wekelijks opzegbaar.