Reclamefilm

reclamefilm bij Peter Video ProductiesHeeft u een product of producten die op attractieve wijze in beeld gebracht moeten worden? Dan kan Peter Video Producties een echte eyecatcher hiervan maken.


Een reclame promo moet de aandacht trekken, daarom worden in overleg verschillende effecten ingezet om dit te bewerkstelligen. Maar uiteraard kan de promo ook eenvoudig en rustiek gehouden worden, u beslist. Het kan een promo zijn voor één product, meerdere producten, een evenement of de promo kan uitleggen waar uw diensten over gaan.


De rechten van de reclamefilm is te allen tijden in handen van de opdrachtgever, wat inhoud dat u ook recht heeft op de origineel geschoten opnames.

 

Speciaal voor de schermen in winkels en verkoopwagens heeft Peter Video Producties aantrekkelijke abonnementen. Wat te denken om elke week weer een nieuwe reclame video op het scherm in uw verkoopwagen of winkel te hebben draaien die opvalt. Denk aan mensen die moeten wachten op hun beurt, zo’n reclame video springt in het oog en maakt de hand geschreven borden overbodig. Over het technisch aspect hoeft u zich geen zorgen te maken. Het kan zo voor u ingesteld worden dat u een USB stick in uw computer steekt waarna de nieuwe reclame film automatisch geladen wordt. Vervolgens steekt u de stick in het TV scherm en de reclame film begint te spelen. Geen scherm in uw winkel of verkoopwagen? Ook hierin kan Peter Video Producties een oplossing verzorgen.

 

Ook ledboarding reclame kunnen wij leveren. Vanwege andere afmetingen vergt dit weer een andere techniek van monteren. Peter Video Producties heeft ervaring met het leveren van dit soort reclame. Opvallen doet u op ledboarding pas echt als elke keer de reklame uiting weer verandert, dus elke wedstrijd een ander reclame filmpje. Hiervoor heeft Peter Video Producties scherpe abonnementen.

Meer info aanvragen.