Prijslijst converteren

Peter Video Producties uit Spakenburg kan alle oude media omzetten naar digitaalPeter Video Producties gebruikt voor het omzetten naar digitaal uitsluitend professionele aparatuur. Foto negatieven en dia's kunnen zelfs tot 9600 dpi ingescand worden.

 

Video naar DVD: Voor het omzetten van video banden naar DVD of harde schijf wordt gebruik gemaakt van Super-VHS video recorder, echter ook andere soorten video banden kunnen zonder probleem worden overgezet naar digitaal. Als regel geld maximaal twee uur per DVD, voor harde schijf geld deze beperking niet, het daadwerkelijke bestand voor plaatsing op harde schijf is in het bekende MPG formaat. Desgewenst kunnen de beelden ook gemonteerd worden. Zonder eventuele montage wordt 1 op 1 de beelden omgezet, dus privacy is gewaarborgt. Ook oude 8mm spoelen kunnen worden omgezet naar DVD of harde schijf. Voor zowel video banden als 8mm geld een minimum van 1 uur, heeft u toch minder dan 1 uur materiaal dan wordt 1 uur gerekend.

 

Video digitaliseren

 

 
Tape (VHS/Video8/HI8) € 0,20 / minuut  
     
Minimaal 60 minuten    

 

 


Foto scannen: Met een kwalitatief goede scanner worden foto's gescand op 300 of 600 dpi. Een hogere resolutie is in de meeste gevallen zinloos omdat een afgedrukte foto niet genoeg detail bevat voor een nog hogere scans, het heeft alleen zin als een gescande foto op poster formaat moet worden afgedrukt. Maar uiteraard kan Peter Video Producties op verzoek wel op hogere resolutie scannen. Het verschil tussen 300 en 600 dpi zit in de kwaliteit van de output, maar foto's kleiner dan 15 x 10 dienen op 600 dpi te worden gescand voor een goed resultaat. De foto's mogen niet in lijsten of achter glas zitten in verband met de kwaliteit van de scans. Er wordt automatisch beeldcorrecties gedaan op oude foto's, dit betekent dat zoveel mogelijk stof en krassen verwijderd wordt en de kleur en belichting gecorrigeerd. Onderstaand de prijs voor het inscannen van de foto's. Hierbij geld een minimum van 50 stuks. Heeft u minder foto's dan wordt 50 stuks als minimum gerekend. U mag zelf kiezen op welk medium u de bestanden wilt ontvangen. Desgewenst kan van de foto's ook nog een mooie presentatie op DVD of USB gemaakt worden.
 

 

Los afgedrukte foto's

300 dpi

600 dpi

    1  -  100 stuks € 0,30 € 0,35
100 -   500 stuks € 0,28 € 0,33
500 - 1000 stuks € 0,25 € 0,30
meer dan 1000 stuks € 0,20 € 0,25
Minimaal 50 stuks    

 

 

Wat is DPI? DPI staat voor dots per inch, dus het aantal puntjes per 2,54 vierkante centimeter. Uiteraard geld hiervoor: hoe meer puntjes hoe beter de kwaliteit, maar ook hoe langer het duurt om de beelden in te scannen wat dus weer een hogere prijs verklaart.

 

Staat uw keuze niet bij bovenstaande tabellen? Bel of vul onderstaand formulier in om tot een passende oplossing te komen.
 

Bij alles geldt uiteraard dat privacy gewaarborgd is!