Converteren

video omzetten bij Peter Video ProductiesWie kent het niet? Nog oude videobanden op zolder maar geen videorecorder meer. Het zou toch leuk zijn om weer eens die beelden van de kinderen toen ze klein waren te zien!


Geen nood. Ook hierin kunnen we behulpzaam zijn door uw oude banden om te zetten naar DVD of harde schijf. Het voordeel van DVD is dat de beelden dan gelijk op elke DVD/Blue Ray speler te zien zijn. Het voordeel van de beelden op harde schijf is dat deze beelden weer gemakkelijk te bewerken zijn, en ook een kopie voor iemand anders is snel gemaakt. Naast standaard VHS kunnen ook de diverse andere soorten tapes omgezet worden. Denk aan bijvoorbeeld de verschillende tapes uit (oude) video camera's zoals mini VHS en Video8/HI8, of Betamax/V2000 video tapes.


Ook het omzetten van 8mm naar DVD, dus de ouderwetse spoelen op een filmprojector, is mogelijk. Door een extra omzetting via een spiegel waarop de projector moet schijnen is deze omzetting duurder dan het omzetten van tapes naar DVD.

Uw oude video banden omzetten op dvd bij Peter Video Producties SpakenburgNaast het omzetten van video kunnen ook oude foto’s en/of negatieven gedigitaliseerd worden. U kunt dan de foto’s als JPG bestand aangeleverd krijgen, en tevens kunnen we hier ook een slideshow van maken met uw favoriete muziek eronder.

 

Wist u trouwens dat de tand des tijds uw video's, foto's en dia's aantast. De kwaliteit wordt steeds minder dus een reden te meer om deze te digitaliseren. Digitale bestanden gaan niet in kwaliteit achteruit en tevens kunnen deze eenvoudig gekopiëerd worden.

 

  Prijzen

 

 

 

 

 

 
  • Scannen in professionele kwaliteit
  • Naar wens op DVD of harde schijf
  • Verschillende kwaliteits opties
  • Prijsvriendelijke service
  • Digitaliseer voordat de kwaliteit terugloopt
  • Privacy gewaarborgd
   
   
   
   
   
 

 

   
  Prijzen