Bedrijfsfilm

bedrijfsfilm van Peter Video Producties SpakenburgOp zoek naar een strakke bedrijfsfilm die de boodschap bij de kijker ook daadwerkelijk achterlaat? Peter Video Producties kan dit voor uw bedrijf realiseren.
 

Wij helpen u bij het ontwikkelen van een krachtige bedrijfsfilm. We maken voor u een uitgebreide bedrijfsfilm op DVD en/of laptop voor presentatie aan uw zakenrelaties. Tevens kunt u kiezen om ook een korte versie hiervan te laten monteren voor bijvoorbeeld op uw website of op de lokale kabelkrant.

bedrijfsfilm van Peter Video Producties SpakenburgHet ontwikkelen van de bedrijfsfilm is een project wat we samen doen. In overleg gaan we uitwerken wat u precies in de film verwerkt wilt zien worden. We spreken de datum van opname af en zorgen dat alles dan geregeld is. Tenslotte  worden de opgenomen beelden gemonteerd tot een bedrijfsfilm waarmee u voor de dag kunt komen.
De rechten van de bedrijfsfilm zijn te allen tijden in handen van de opdrachtgever, wat inhoudt dat u ook recht heeft op de origineel geschoten opnames.

 

Interesse? Bel 033 - 7110379 of vul hier ons contact formulier in.